Wonderschoon doelpunt JO9 1

 

In het veld moesten de jongens het doen zonder de niet fitte Bart. Het veldspel wordt met de week beter en beter. De jongens hebben steeds meer oog voor elkaar. Een afgemeten voorzet van Jesse werd maar rakelings naast gekopt door Marijn. Daarna ging het hard. Het waren Ewan 4* en Renzo 2* die de score in een mum van tijd naar 6-0 tilden! Ondanks weer goed keeperswerk kon MSC voor rust toch iets terug doen. Er was wel doellijntechnologie voor nodig om de treffer toe te kennen.

Na rust scoorden Renzo 4* (op een daarvan kom ik zo op terug), Marijn, Luuk, Ewan en Thijs. Eindstand 14-1. Tussen de doelpunten door was het keeper Luca die in een één tegen één situatie zijn voet precies op tijd tegen de bal zette waardoor de bal tegen de paal belandde in plaats van in het doel.

Een zeer fraai moment in de tweede helft was één van de doelpunten van Renzo. Hij kreeg de bal op een meter of tien schuin rechts van het doel over de grond aangespeeld, wipte deze in één balbehandeling op, hield de controle, en pegelde deze met de wreef over de keeper van MSC in het dak van het doel. Allemaal bewust! Werkelijk een wonderschoon doelpunt die je niet zo snel op de voetbalvelden ziet.

Allemaal vandaag weer een prima wedstrijd gespeeld. Volgende week Staphorst uit!

 

Webshop

Twitter WIJC

Sponsoren

sponsoren1.png

Wie moet fluiten?