KAMPIOEN

 

WIJC FO9-1 KAMPIOEN!!!

 

Van harte gefeliciteerd jongens met het dik verdiende kampioenschap.

De voorlaatste wedstrijd is in een 0-9 overwinning geëindigd en WIJC F09-1 is door de concurrentie niet meer in te halen. Olde Veste uit Steenwijk was de tegenstander. De eerste helft was rommelig (kampioensstress?). Het was ook wel erg koud, het veld was glad en wit in plaats van groen. Ruststand 0-3. Na de rust werd snel duidelijk dat de schaal vandaag al in handen komt van de boys uit De Wijk/IJhorst. Damian, Ewan, Luca, Marijn, Luuk scoorden eenmaal, Renzo de overige productie. Thijs en Luuk keepten nog op een paar cruciale momenten prima.

Gelukkig kon Jesse er toch bij zijn vandaag. Als vanouds kan je op hem rekenen als gedegen middenvelder en voor het teambelang vandaag ook nog even achterin. Met Luca en Bart is er vrijwel geen doorkomen aan voor de tegenstander. Al met al een zeer goede teamprestatie vandaag. Ik hoor ene Theo Reitsma nog zeggen “Dit is een goed stel hoor!”


Direct na afloop werd de schaal uitgereikt door “official” Prent sr. Van de familie Bruins kregen de jongens nog een prachtig aandenken in de vorm van een T-shirt met op de voorkant “kampioen 2016” geprint en op de achterkant hun eigen voornaam. Hoe cool is dat.

Bij thuiskomst in de Wijk kregen de jongens ook nog een medaille uitgereikt door Sylvester. In de kantine is nog rijkelijk patat, frikadellen en kroketten geserveerd met kinderchampagne. Een toertocht door de dorpjes De Wijk en IJhorst al toeterend met de auto mocht ook niet ontbreken.

Een noodverordening voor dit kinderfeestje was gelukkig niet nodig!

 

Webshop

Twitter WIJC

Sponsoren

sponsoren1.png

Wie moet fluiten?